Onlangs werd bekend gemaakt dat Leontine Borsato een eigen stulpje heeft gekocht in Huizen. Ondertussen is Party te weten gekomen dat de ex-vrouw van Marco Borsato goed heeft onderhandeld bij de aankoop van haar woning.

De vraagprijs lag namelijk oorspronkelijk op 1.195.000 euro, toch is Leontine erin geslaagd om maar liefst 120.000 euro van de vraagprijs af te knijpen.

Uit verder onderzoek blijkt dat Leontine een hypotheek van 400.000 euro op de woning heeft laten vestigen. Dit wil zeggen dat er een eigen kapitaal van 675.000 euro ingebracht is. Geld dat het tv-gezicht vermoedelijk heeft overgehouden na haar scheiding.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten