Volgens hardnekkige geruchten zouden presentatrice Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard opnieuw een huwelijkscrisis doormaken. Deze zouden mogelijk te maken hebben met de problemen die Wendy ondervindt met haar hormonen.

In 2018 liet ze zich immers al eens ontvallen dat dit leidt tot enorme stemmingswisselingen. Dat schrijft Weekend. “Voor mijn relaties vormden de hormonen ook vaak een gevaar”, vertelde Wendy toen. Er kwam altijd een moment In de maand dat ik ineens iedereen van me wegduwde: ‘Wegwezen! Laat me alleen! Het zit allemaal niet meer goed!’”, gaf de presentatrice toe.

Erland ging die humeurige buien van haar meestal uit de weg, zo zei Wendy. “Hij wis dan altijd heel laat thuis te komen ’s avonds vanwege allerlei afspraken. Beter voor iedereen”, besefte ze ook zelf. Vraag is nu of die stemmingswisselingen van Wendy Erland écht een keer te veel geworden zijn. Maar voorlopig houden ze daarover nog de lippen op elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten