Onlangs bekende de Volendamse zangeres Mell, de kleindochter van Piet Veerman, dat ze te kampen heeft met een zware depressie. Zo erg zelfs, dat het leven voor haar niet meer hoefde, een taboe dat ze wou doorbreken.

In het verleden spraken al meerde bekende Nederlands openhartig over hun mentale moeilijkheden. Zo bekende Marc-Marie Huijbrechts in 2005 dat hij regelmatig depressieve periodes kende.

De oorzaak hiervan zou de alcoholverslaving van zijn vader geweest zijn.

“Daarom heb ik nooit die grens gepasseerd van het lekker te gaan vinden. Doodsbang om mijn rem te verliezen”, geeft Marc-Marie eerlijk toe.

De komiek geeft aan dat in moeilijke periodes het zwartste zwart hem erg aantrekt, iets wat hij hartstikke griezelig vindt, zo valt in Story te lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten