Frans Bauer mag binnenkort vijftig kaarsjes uitblazen, een mijlpaal waar de zanger niet bepaald naar uitkijkt, zo valt in Story te lezen.

Het gaat zelfs zo ver dat de zanger al nadenkt over zijn uitvaart. Zo wil Frans absoluut geen droevige sfeer na zijn dood. “Ik heb een feestelijk leven achter de rug, heb elke droom die ik had zien uitkomen, dus het moet positief zijn.”

In New Orleans heeft Frans gezien dat een band aan het spelen was, terwijl mensen dansen met de kist. “Zoiets zou ik het liefst hebben”, geeft de zanger aan.

“We’ll meet again, dat gevoel heb ik heel sterk”, vertelt Frans.

“Ik heb graag het gevoel dat er nog iets is, straks.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten