Monique Smit is zich volop aan het voorbereiden voor de komst van haar eerste dochtertje, zo valt in Weekend te lezen. De jonge zus van Jan is al wel moeder geworden van Noah en Luca maar een meisje is toch speciaal.

Monique moest zelfs even wennen om meisjeskleding te kopen, zo blijkt. “Ik ben zelf best wel van voetbal en niet echt een meisje-meisje, gaat de zangeres van start. “Nu moet ik dus roze gaan shoppen en dat vind ik lastig.”

Zelfs nu neigt Monique meer naar de stoerdere jongenslook, zo blijkt. “Te grote strikken of tierlantijntjes, ik hou er niet van”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten