Het leven lacht Thijs Römer niet toe, eerder werd de acteur tot een gevangenisstraf van een maand en een taakstraf van 240 uur veroordeeld wegens het online seksueel misbruiken van minderjarige meisjes.

Ook een verzoening met zijn ex-vrouw Igone de Jongh zou veraf zijn, zo valt in Story te lezen. “Igone is al weken niet bij hun woning gesignaleerd”, liet een bron weten.

Igone zou erg boos zijn op Thijs, het overspel tussen Thijs en influencer Noor de Groot, zou de kloof tussen de twee nog groter gemaakt hebben.

Ondanks alles probeert Thijs sinds kort zich terug wat meer onder de mensen te tonen, zo is de acteur onlangs gespot tijdens het winkelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten