André Hazes en Monique Westenberg bevinden zich in een vervelend parket. Momenteel loopt er namelijk een aanklacht tegen het koppel vanwege het omzeilen van de leerplicht van zoontje Dré.

Dré is namelijk buiten de schoolvakanties om op vakantie geweest naar Amerika, zo valt in Story te lezen. Aangezien de ouders geen toestemming aan de school hebben gevraagd, is hun zoontje dus onwettig afwezig geweest voor een hele periode.

Het koppel moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Opvallend: Dré is het nieuwe schooljaar begonnen op een andere school. Monique maakt duidelijk dat de verandering van school niets te maken heeft met de leerplichtproblematiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten