Toen Wolter Kroes dit jaar betrokken raakte bij een verkeersongeval, was dat serieus schrikken voor de zanger. Zijn auto raakte ernstig beschadigd, maar zelf kwam hij er vanaf met een blauwe arm.

“Ik ben keihard tegen het stuur aangeknald. Ik heb nog wel even het stuur aangeraakt voordat de airbags eruit kwamen, vandaar dat mijn arm blauw is. Maar dat is niet zo erg, het is alweer bijna over. Ik voel het in ieder geval niet meer”, glimlacht Wolter in Party.

Natuurlijk is er nog de bestuurder van de andere wagen. Wolter was meteen om hen bekommerd en is meteen uitgestapt om te checken hoe het men hen ging

“Ik zag twee grijze koppies zitten. Twee oudere heren, daar schrok ik natuurlijk extra van. Ze waren 76 jaar en op die leeftijd ben je extra kwetsbaar. Ik trok hun autodeur open en vroeg hoe het met hen ging. Ze zeiden: ‘Met ons gaat het goed, Wolter. Met jou ook?”

Wolter werd natuurlijk meteen herkend en op korte tijd stonden er ook een heleboel fotografen om een foto te maken van het ongeval. “Ook de politieagenten herkenden me. Dat maakt dit soort dingen ook wel lastig, want binnen 20 minuten kreeg ik Google-meldingen dat het overal op het internet stond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten