Numidia heeft een zware jeugd gehad, zo staat in Gracia te lezen. Haar thuissituatie was erg schrijnend omwille van huiselijk geweld en later werd ze uit huis gezet waardoor de zangeres dakloos werd.

“Ik heb me er altijd voor geschaamd”, gaat Numidia van start. “Ik had schulden omdat ik nooit geleerd had om met geld om te gaan.”

Gelukkig was haar manager Breghje daar om haar pupil te ondersteunen. “Ze is als een moeder voor mij”, vertelt de zangeres vol bewondering.

De coronaperiode was echter opnieuw een zware tegenslag omdat Numidia plots niet meer kon optreden. “Ik ging met de verkeerde mensen om, feestte veel en anders lag ik in bed. Daar begon ook mijn eetverslaving. Breghje zag dat ik er doorheen zat en regelede een huis voor mij in Almere. Ik kreeg eindelijk een psycholoog en vanaf toen ging het bergopwaarts”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten