7 jaar geleden had Roxeanne Hazes groot nieuws. De zangeres zou gaan trouwen! Haar partner Erik Zwennes vroeg haar ten huwelijk gevraagd en dat moment zal Rox niet snel meer vergeten.

Erik vertelt over zijn aanzoek in Party. “Wanneer je zo zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet… daar kun je maar beter voor op één knie gaan toch?”

Ondertussen zijn we 7 jaar later en is er van een huwelijk nog niks in huis gekomen. Niet omwille van problemen binnen de relatie, maar wel door de postnatale depressie en de hoge kosten die ene bruiloft met zich meebrengt, schrijft Party.

“We wilden trouwen op een festivalterrein met alternatieve bands en eetkraampjes. Maar al snel ontdekten we hoeveel geld dat wel niet kost en dachten we: ‘Is dat het nou echt waard?’”

Het ging nadien een hele poos slecht met Hazes en hun huwelijk werd op de lange baan geschoven. “Toen raakte ik zwanger, kreeg ik een miskraam, raakte ik weer zwanger, nou, toen die depressie. Al met al genoeg redenen om de huwelijksplannen even voor ons uit te schuiven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten