Wanneer er een nieuw jaar start, dan hopen mensen op nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en misschien ook wel op een moment waarop enkele ruzies en meningsverschillen kunnen uitgeklaard worden.

Het zou in elk geval een mooie kans zijn voor Vinzzent en Samantha Steenwijk om hun ruzie eens uit te klaren. Want die sleept toch wel al een tijdje aan.

“Ik hoor gelukkig van andere collega’s en mensen met wie zij samenwerkt dat ze mij nu begrijpen, dat ze het snappen. Misschien is dat wel waarom ik mijn teleurstelling openbaar heb gemaakt. Voor de rest wil ik hier niets meer over kwijt”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten