2024 wordt ongetwijfeld een topjaar voor Albert Verlinde. Hij heeft weer een aantal musicals gepland staan en die verkopen nu al als zoete broodjes. Er eigenlijk maar weinig dat je hem nog kan wensen voor het nieuwe jaar.

“Ik heb het prachtig. Het leven dat ik heb ontdekt, wil ik doorzetten. Ik ben heel zorgvuldig geworden en die rust wil ik houden. Ik zit lekker in mijn vel. Ik wil een prachtige Jesus Christ Superstar gaan neerzetten en verder wil ik graag af en toe op tv komen”, klinkt het in Weekend.

Binnenkort zit Verlinde in het RTL 4 musicalprogramma ‘Stars On Stage’. Het programma wordt gepresenteerd door Jamai Loman en Buddy Vedder.

“Samen met Paul de Leeuw beoordeel ik de optredens van de deelnemende sterren. Ik hoop dat dit programma zal slagen. Als ik iets voor 2024 moet noemen wat ik graag zou willen, dan is het dat ik hoop dat de dingen die ik doe weer goed zullen lukken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten