Sinds hij niet meer op het scherm te zien is nadat hij beschuldigd werd van tiranniek grensoverschrijdend gedrag op de redactie van ‘De Wereld Draait Door’, zou presentator Matthijs van Nieuwkerk zich als een soort kluizenaar hebben teruggetrokken op z’n woonboerderij volgens Party.

Hoewel het erop lijkt dat zijn voornaamste contact enkel nog uit zijn vriendin Martha bestaat, klopt dit niet volgens enkele van Matthijs’ boezemvrienden. Ook zij zouden nog regelmatig contact met hem hebben. Bovendien gaat het volgens hen behoorlijk goed met de verketterde presentator.

“Vrienden ben je in goede en in slechte tijden”, reageert zijn goede vriend Marc-Marie Huijbregts. “Dus waarom zou ik hem nu niet meer zien? Ik ben dol op hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten