Kelly Pfaff zet zichzelf niet graag vooraan. Ze is iemand die altijd bewust met anderen rekening houdt, komen we te weten in Party.

Zo laat ze haar hakken regelmatig thuis wanneer ze afspreekt met mensen die kleiner zijn dan zijzelf. Het voormalige model meet immers 1 meter 80. En opvallen doet ze niet graag.

Hoewel ze nu blij is met haar lengte was dat vroeger wel eens anders. Het was bijvoorbeeld de reden waarom ze niet aan ballet kon doen. “Ik vond dat verschrikkelijk”, blikt Kelly terug.

Ze bleef niet bij de pakken zitten en zocht wat ze wél kon doen. “Uiteindelijk heeft het ervoor gezorgd dat ik het pad heb bewandeld dat ik nu heb bewandeld en daar ben ik zeer dankbaar voor.”

Voor Kelly is ‘balans’ het sleutelwoord. Door te zeggen dat het goed komt, blijft je brein onbewust naar oplossingen zoeken. “Als je zegt ‘dat gaat niet lukken’, stopt je brein ook met zoeken naar een oplossing”, filosofeert ze er lekker op los in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten