Nadat Marco Borsato eerder al buiten vervolging werd gesteld voor twee aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag ten tijde van zijn werkzaamheden als coach bij ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice of Holland’, gaat hij nu mogelijk ook vrijuit voor de vermeende zedenfeiten die hij zou gepleegd hebben bij een destijds minderjarig meisje uit zijn omgeving.

Alles zal afhangen van het forensisch onderzoek dat het Openbaar Ministerie laat uitvoeren op de dagboeken van het meisje. Passages uit die dagboeken zijn immers de enige concrete aanwijzingen dat de zanger zich effectief schuldig gemaakt zou hebben aan strafbare feiten.

Daarom wordt nu onderzocht of de passages effectief door het meisje geschreven werden én of ze ook uit echt uit de periode van het vermeende misbruik dateren. Het lot van Marco ligt dus eigenlijk volledig in handen van de uitkomst van dit onderzoek, aldus Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten