Sinds zijn verblijf in een Spaanse privékliniek lukt het zanger André Hazes eindelijk om, voorlopig, clean te blijven. Zijn directe omgeving probeert hem dan ook angstvallig uit de  buurt te houden van drank en drugs.

Maar de zanger wil absoluut niet dat ze voortdurend rekening met hem hoeven te houden, dat maakt hij duidelijk in Story: “Als iemand behoefte heeft aan een drankje, dan doet-ie maar”, klinkt het. “En ik zou het verschrikkelijk vinden mochten mensen plots hun drankjes gaan verstoppen omdat ik binnenwandel.”

Drugs zijn evenwel een ander verhaal, zo blijkt: “Ga niet onder mijn ogen zitten snuiven. Dat kan echt niet. Dat zou ik niet kunnen aanvaarden”, vervolgt de zanger. “Maar een biertje drinken doet toch iedereen in de wereld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten