Maxime Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze anti-depressiva gebruikt om het leven wat draaglijker te maken. In Party vertelt de Chateau-Meiland ster dat ze zelfs een hogere dosis neemt sinds haar zwangerschap.

“Ik heb de dosis na de geboorte van Vivé via mijn huisarts opgehoogd, omdat ik voelde dat het niet goed ging”, gaat Maxime van start. “Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much met al het werk en twee kleine kinderen.”

Toch is Maxime vastberaden om haar dosis opnieuw af te bouwen als Vivé wat ouder is.

“Maar op dit moment helpt het mij om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen. Dit is niet iets om me voor te schamen. Ik ben niet de enige, er zijn veel jonge ouders die zich zo voelen”, besluit ze dapper.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten