Ria Valk was onlangs te zien in het populaire tv-programma DNA Singers, een deelname waar de zangeres ongelooflijk veel reacties op heeft ontvangen.

“Niet normaal! Ik vond het gek om mee te doen”, gaat Ria van start in Party. “Ik ben niet meer zo goed in nieuwe dingen leren, dus voor het duet met Vincent koos ik het nummer ‘Blue Suede Shoes’ van Elvis Presley, waar ik als jong meisje mijn zangcarrière mee begonnen ben.”

Toch ging het op een bepaald moment flink mis, zo blijkt. “Ik stond achter de coulissen en dacht: wat gebeurt er, waarom lachen de mensen?”, gaat Ria verder. “Iemand van de productie zei toen dat Vincent per ongeluk mijn naam had gezegd, waardoor het panel het niet meer hoefde te raden.”

“Ik vind Vincent zo’n scheet, ik ben echt dol op hem”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten