In Party staat te lezen hoe André Hazes aan tafel bij Jinek openhartig over zijn jeugdtrauma’s spreekt.

Zo begon André vanaf zijn dertiende alcohol te drinken, een gedrag waarmee hij zijn overleden vader nadeed en later  voor in therapie ging. “Tijdens deze sessies kom je erachter dat je aan sommige dingen niks kunt doen. Dat is vroeger in mijn jeugd voor mij bepaald”, gaat André van start. “Wat wij allemaal moesten slikken, zien, horen en waar we niet over mochten praten.”

Voor zijn moeder is de zanger opvallend hard. “Soms denk ik: jezus mam, wat heb jij een hoop steken laten liggen!” Zo zouden de negatieve gedragspatronen die hij en zijn zus Roxeanne destijds lieten zien het gevolg zijn van hun traumatische jeugd die ze proberen te doorbreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten