Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en dus moeten ook de koningskinderen weer naar school. Een spannend moment want prinses Ariane begint aan haar eerste schooljaar in het buitenland, zo valt in Party te lezen. De prinses volgt namelijk les aan het United World College in Italië, een flinke 1400 kilometer van haar ouders.

Het zal vermoedelijk geen gemakkelijke aanpassingsperiode worden voor de jonge prinses want Ariane staat bekend als een uiterst sociaal persoon die graag haar vriendschappen onderhoudt. Iets wat door de afstand erg moeilijk gaat worden.

Ongetwijfeld zal ze ook haar poedel Mambo erg hard missen, de nieuwste aanwinst van het paleis leek in het verleden namelijk onafscheidelijk te zijn van de prinses.

Uiteraard zijn er ook positieve punten om zo ver van thuis weg te zijn. Zo zal de prinses leren op eigen benen te staan en zal ze ongetwijfeld veel nieuwe vrienden leren kennen en ervaringen kunnen opdoen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten