Recent maakte zangeres Sieneke, die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival in Oslo met het nummer ‘Ik ben verliefd (sha-la-lie)’, bijzonder droevig nieuws bekend.

Via een bericht op Instagram liet ze immers weten dat zij en haar man Jan Baum besloten hebben om uit elkaar te gaan. In dat bericht, dat door hen beiden werd ondertekend, klinkt het dat beide partners tot de conclusie gekomen zijn dat ze langzaam uit elkaar zijn gegroeid. Verder spreekt het stel van een “verdrietige situatie”, maar benadrukt dat er geen sprake is van ruzie of narigheid.

Sieneke en Jan trouwden in november 2013. Een jaar later werd hun oudste dochter Rosalie geboren. Vijf jaar geleden kregen ze nog een zoon, Dani.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten