Afgelopen juli kondigde radio-dj Paul Rabbering en zijn vriendin Dionne nog vol trots aan dat ze zwanger waren van hun tweede kindje samen. In 2019 kregen ze met Abel al een eerste kindje.

Maar zopas hebben de twee het hartverscheurende nieuws gedeeld dat hun tweede zoontje, dat ze de naam Benja gaven, veel te vroeg en zonder overlevingskans ter wereld kwam.

Op Instagram nam Paul met een pakkend bericht afscheid van zijn jongste kind: “Overvallen door verdriet… ineens was je daar, lieve kleine Benja. Je kwam veel te vroeg. Je was al zo mooi”, begint hij. “Wat keken we naar je uit. Je was zo welkom. In m’n gedachten had ik je al zo vaak vastgehouden en geknuffeld. Het leven gaf je geen kans. En nu moeten we verder met jou in ons hart. Dat doet zo’n pijn. Onze wereld staat stil. Lieve mooie Benja”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten