Grote kopzorgen voor koning Willem-Alexander en prinses Amalia, de toekomst van de troon blijkt namelijk aan een zijden draadje te hangen. Voormalig D66-leider Alexander Pechtold vraagt zich zelfs af of de monarchie er niet beter mee ophoudt na Willem-Alexander alvorens er op chaotische wijze een einde aan komt.

“Vrijwel niemand in ons land gelooft nog dat iemand een baan moet krijgen omdat hij geboren is in een bepaald huishouden”, gaat Pechtold van start in Party. “Laat staan dat iemand recht heeft op een baan omdat één van zijn voorouders in 1572 gestreden heeft tegen Spanje.”

Een mening die steeds meer partijen lijken te delen want we zien dat de afschaffing van het koningshuis meer en meer wordt opgenomen in verscheidene partijprogramma’s.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten