Op 10 oktober 2023 verloor Willeke Alberti haar dochter Daniëlle. Hoewel de zangeres zich kranig probeert te houden is het uiteraard een ontzettend donkere periode voor haar. Daar is ook haar zoon Johnny de Mol zich erg van bewust, zo staat in Party te lezen.

“Ik denk dat we wel een extra oogje in het zeil houden bij Willeke. Die is d’r kind verloren. Dat hoort niet. Die heeft al veel meegemaakt. Veel op d’r bordje gekregen. Dus dat is wel echt iets, dat we die goed in de gaten houden”, zo geeft hij aan.

Gelukkig kan Willeke rekenen op haar kleinkinderen om de aandacht af en toe af te leiden. “Mijn jongste, Fender, die is drie en die is helemaal gek van musicals. Dus die zit uren met Willeke oude dvd’s te kijken, dan zie ik haar genieten. De kleinkinderen voelen dat nu ook wel aan, dat ze even extra lief voor oma moeten zijn”, besluit Johnny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten