“Hij is de paus van de grachtengordel”

Johan Derksen liet onlangs optekenen dat hij ervan overtuigd is dat Matthijs van Nieuwkerk de overstap naar SBS6 gaat maken. Albert Verlinde is echter een andere mening toegedaan, zo staat in Weekend te lezen.

“Ik denk niet dat het gebeurt”, gaat het tv-gezicht van start. “Matthijs is zichzelf voorzichtig naar voren aan het schuiven, met het interviewen van Anouk en met Eus. Hij is heel zorgvuldig bezig, hij gaat zo min mogelijk risico opzoeken, daar ben ik van overtuigd.”

Albert noemt Matthijs de paus van de grachtengordel en vraag zich af wat de mensen bij een overstap zouden denken. “Wat gaat die man nu doen? Tussen Gillis en Urk! In een programma presenteren?”

Verlinde is van mening dat SBS6 op dit moment de zender is waar het meest gebeurt. “VI is opiniërend, bij Shownieuws wordt gepraat. Als je heel eerlijk bent, zit de enige talkshow die ertoe doet bij SBS6. Maar ik denk dat de grachtengordel denkt: nee, dat is niet oké.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten