In Party staat te lezen dat koning Willem-Alexander ervan geniet om kunst te kopen en te verkopen. Zo verkocht hij onlangs een tekening van Peter Paul Rubens voor maar liefst 6 miljoen euro op een New Yorkse veiling.

Hoewel de kunstcollectie van het koningshuis omvangrijk is, heeft bijna niemand een idee hoe omvangrijk deze collectie nu net is. Informatie die de koning niet moet delen volgens de Rijksvoorlichtingendienst, aangezien het hier om een privékwestie gaat.

Toch zouden De Oranjes beter open kaart spelen volgens koningshuisdeskundige Justine Marcella. Zij is ervan overtuigd dat openheid hun imago alleen maar ten goede kan komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten