Jacques Herb was onlangs in het Turkse Alanya op muzikale fanreis. Wat een leuke tijd met zijn fans moest worden, draaide helaas anders uit voor de zanger, zo staat in Party te lezen.

“Op een gegeven moment kreeg ik hevige pijn in mijn zij, had ook koorts, was doodop en benauwd na een kort stukje lopen”, begint Jacques te vertellen. “Wij hebben gelukkig een goede zorg- en reisverzekering, dat zagen ze in het ziekenhuis ook wel, dus ik kreeg gelijk alles. Een CT-scan, echo, MRI-scan en noem maar op. En ik werd met een infuus waar op een gegeven moment vijf zakken met verschillende medicatie aanhingen, helemaal volgespoten.”

Gelukkig voelde de zanger zich na drie dagen al een heel stuk beter.

Hoewel de organisatie begrip had voor zijn medische toestand, stond Jacques er toch op om zijn fans te verwennen en dus heeft hij na zijn ontslag uit het ziekenhuis nog opgetreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten