Als er één bekende Nederlander erg actief is op de vastgoedmarkt, dan is het wel Martien Meiland. Party heeft een overzicht gemaakt van de woningen die de reality-ster onlangs gekocht en verkocht heeft én of deze investeringen überhaupt wel iets opleveren.

Na hun Franse avontuur kocht Martien een woning in Hengelo voor 995.000 euro, die hij daarna prompt begon te verbouwen. Helaas kwam het voor de reality-ster tot een dispuut met de gemeente en aangezien Martien geen zin had in een lange juridische strijd, besloot hij de woning te verkopen voor 1,1 miljoen euro. 

Daarna kocht Martien een villa in Noordwijk voor 2.695.000 euro, een veel te hoog bedrag volgens vastgoedexperts. Dat bleek ook toen de woning niet veel later verkocht werd voor 2.550.000 euro.

Dan is er nog de woning in Noordwijkerhout waar de ster maar liefst 250.000 euro boven de vraagprijs ging, goed voor een totaalbedrag van 2 miljoen euro. Hoewel het landgoed nog in verkoop moet gaan, wordt er verwacht dat ook hier een flink verlies zal geleden worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten