Tooske Ragas is één van de nieuwe deelnemers aan het nieuwe seizoen van ‘Wie Is De Mol’. Daarvoor reisde ze stiekem naar Mexico en heeft ze toch een aantal leugentjes moeten verzinnen. Ter voorbereiding van haar deelname heeft ze enkele oude seizoenen teruggekeken.

“Vooral om in de vibe te komen. Want wat je op televisie ziet, is natuurlijk allemaal gemonteerd en niet te vergelijken met de real thing. Dat realiseerde ik me al voordat we het vliegtuig in stapten. Ik keek dus meer omdat het leuk was, dan om tactieken af te kijken”, vertelt ze in Veronica Magazine.

Voor ze op reis vertrok voor ‘De Mol’ had Tooske al nagedacht over hoe ze het zou aanpakken. Zo wou ze vooral niet teveel opvallen en een beetje onzichtbaar blijven.

“Je hebt elk seizoen een paar mensen die zich erg op de achtergrond houden. En een paar mensen die juist onwijs naar voren stappen. Ik wilde ergens in het midden blijven. Ging ervanuit dat ik dan een goede overzichtspositie zou hebben, maar ook niet zou worden vergeten. En ik wilde snel vriendjes worden met iedereen.”

Of dat gelukt is, dat zullen we moeten ontdekken tijdens de aflevering. Al vindt Tooske dat je zo’n dingen ook beter vraagt aan haar medekandidaten. “Ik weet niet hoe zij naar mij keken. Maar ik had het idee dat ik redelijk op de plek uitkwam waar ik wilde zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten