2023 was een jaar waarin er veel is gebeurd in het leven van André Hazes. Hij overwon zijn verslavingen en kwam terug samen met Monique Westenberg. Maar of dat geluk blijft duren, daar heeft medium Marion haar twijfels over.

“Ik voel dat hij er nog steeds niet is. André heeft niet voldoende energie. En ik zie ook dat hij gevoelig is voor botbreuken. Het zou kunnen dat hij iets breekt”, zegt ze in Story.

Maar ze ziet ook voorspellingen over de relatie tussen hem en zijn moeder. En daarover heeft ze goed nieuws.

“De onenigheid tussen André en zijn moeder zijn maar tijdelijk. Ik zie Rachel heel erg naar voren komen. Er komt weer contact. Ze let op hem. Alsof ze hem ook wil sturen. En ze heeft invloed. Dat komt omdat André zwak is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten