De voorbije maanden heeft George Baker nog geen geluk gehad met zijn gezondheid. Hij raakte besmet met covid en droeg daar nog maandenlang de gevolgen van. Nu lijdt hij ook nog eens aan gehoorverlies.

“Het is geen doofheid, maar meer het gevoel dat er een dikke prop in mijn rechteroor zit. Daardoor hoor ik de tonen van mijn muziek niet goed. Langer dan een half uur kan ik ook niet optreden. En liever ook niet met een live-orkest. Dat is iets te veel voor mijn oren”, zegt hij in Story.

De zanger heeft ondertussen al verschillende onderzoeken gehad en zelfs een MRI-scan. Maar die gaf geen duidelijk. George staat voor een groot raadsel.

“Ze weten dus niet hoe het komt, maar ook niet hoe ik er vanaf kom. OP internet ben ik gaan speuren naar alternatieve geneeswijzen. Uiteindelijk kwam ik bij een Chinese arts terecht die met accupunctuur mensen helpt. Ik ben nu een paar eer geweest en vraag me niet hoe, maar ik heb het idee dat ik al meer hoor dan een paar maanden terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten