In februari wordt boerin Bertie Steur 50. Er staat geen grootst feest gepland en Bertie heeft ook helemaal niks met verjaardagen. En een cadeau zoeken voor de boerin is ook niet meteen een pretje.

“Rosita kan daarover meepraten. Als ik iets zie wat ik leuk vind, koop ik het. Dus tegen de tijd dat ze mij iets wil geven, heb ik geen idee wat ik wil hebben. Wat dat betreft heb ik het een stuk makkelijker bij Rosita. Zij heeft altijd wel een lijstje met dingen die ze wil hebben”, lacht Bertie in Story.

Bertie heeft geen problemen met ouder worden, maar ze voelt wel dat haar lichaam strammer is dan vroeger. En dat is niet te onderschatten wanneer je een job als boerin uitvoert.

“En er komen ook wel wat rimpels bij. Maar ik ben zeker niet het type dat botox zal gebruiken. Het enige waar ik nog aan denk, is mijn oogleden laten liften. Een ooglid hangt echt over mijn oog en dat veroorzaakt veel hoofdpijn. Dat zou ik misschien willen laten doen. Misschien wel een leuk idee voor mijn 50e verjaardag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten