Wanneer Maxima in de buurt is van haar drie dochters, dan straalt ze van geluk. Dat zag je ook tijdens een van de meest recente fotosessies van het koninklijke gezin. Het is mooi om te zien hoe trots Maxima is op haar dochters en hoe ze altijd klaarstaat met bemoedigende woorden.

Vooral Amalia kan die bemoedigende woorden wel gebruiken. Zo was de spanning van haar gezicht af te lezen toen ze alleen voor de camera moest poseren tijdens de fotoshoot.

Toen Amalia klaar was, klapte Maxima enthousiast in de handen en riep ze ‘Bravo Amalia’, schrijft Story. De koningin weet dat haar dochter erg onzeker is en dus kan een extra bemoedigend woordje geen kwaad.

Ondanks dat Maxima erg enthousiast en blij was tijdens de fotoshoot, heeft de koningin ook veel zorgen. Vooral de situatie rond haar dochter Amalia bezorgt haar nog altijd veel stress.

De situatie is nog steeds ernstig genoeg en Amalia kan nog steeds geen normaal studentenleven leiden. Het is niet voor niets dat ze naar Madrid is vertrokken om daar te gaan wonen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten