Maxime Meiland heeft zich zaterdag op haar sociale media laten horen. Vrijdag heeft zij een klacht ingediend tegen de persoon die haar het leven zuur maakt en ook tegen haar eerder klacht heeft ingediend wegens smaad en laster. De man gaat nu in de tegenaanval wegens een ‘valse aangifte’. Maxime Meiland kwam zaterdag met een verklaring.

“Graag wil ik iedereen bedanken voor de steun en liefde die ik de afgelopen periode heb ontvangen. Het heeft me enorm goed gedaan en ik geloof dat ik hier sterker uit zal komen”, schrijft Meiland op Instagram.

“Het doet mij veel verdriet dat, na een traumatische gebeurtenis als deze, ik eindelijk de moed heb verzameld om hier mee naar buiten te treden, maar niet geloofd wordt. Het doel van mijn boek is juist om de jongens/meisjes die seksueel zijn misbruikt de kracht te geven om terug te vechten”, gaat Meiland op haar sociale media verder.

“Op dringend advies van mijn advocaat zal ik momenteel geen details delen over de zaak. Hoewel ik iedereen graag wil vertellen wat er speelt, is het nu belangrijk om geduld te hebben. Jullie begrip en steun in deze tijd slaan mij hierdoorheen. Dank jullie wel”, besluit Maxime Meiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten