Wouter G. de stalker die prinses Amalia met het leven bedreigde, zorgt ook in de TBS-kliniek voor ernstige problemen, zo blijkt uit een artikel in Story.

Zo lezen we dat de man zich schuldig gemaakt zou hebben aan diefstal binnen de muren van de kliniek. Wouter zou tijdens zijn werkshift in het plaatselijke winkeltje namelijk meerdere pakjes sigaretten gestolen hebben.

Nadat de dader op heterdaad betrapt werd, besloot de kliniek om prompt zijn proefverlof in te trekken.

De problemen komen voor het personeel niet echt als een verrassing want eerder bleek de gezondheidsproblematiek van Wouter ernstiger dan oorspronkelijk gedacht, zo zou de man lijden aan schizofrenie en zich bevinden op het autistisch spectrum.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten