Het gaat goed met de relatie van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, ondertussen hebben beide partijen al uitgebreid de schoonfamilie leren kennen én wonen de tortelduifjes zelfs samen in het Belgische Neerpelt.

“Het samenwonen bevalt goed”, gaat Peter van start in Story. “We hebben een zwembad en gaan elke dag zwemmen of even in het bubbelbad.” Ook Wendy vindt niets zaliger dan samenwonen met haar grote liefde en ’s ochtends naast elkaar wakker te worden.

Toch heeft Wendy haar woning in Soest nog niet helemaal verlaten. “Ik sta met een been in Nederland en het andere been in België, omdat ik co-ouderschap heb met mijn ex. Dus als ik de kinderen heb, ben ik samen met Peter in Nederland.”

Gelukkig kan Peter het erg goed vinden met Wendy haar kroost en aanzien ze hem als een echte bonusvader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten