In een interview in Party vertelt Maggie MacNeal, dat ze op muzikaal vlak momenteel niet meer zoveel doet.

“Ik treed nog wel op, maar ik ga niet meer langs ’s heeren wegen om vervolgens ’s nachts pas mijn bed in te duiken. Dat doe ik allemaal niet meer.”

Na een zangcarrière van 52 jaar, heeft de zangeres het financieel ook niet meer nodig om op te treden. “Dit penthouse waar we nu wonen in Hengelo is nagenoeg schuldenvrij. En we hebben nog een huisje voor mijn dochter gekocht. Dus ik heb het niet slecht”.

Maggie kan zich nu volop toeleggen op haar hobby’s en heerlijk genieten van haar vrije tijd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten