Wie ooit het genoegen heeft om op bezoek te gaan bij Martien Meiland, gaat kunnen bevestigen dat hun villa in Noordwijkerhout kraaknet is. Opvallend: In tegenstelling tot bij veel andere BN’ers, is dit niet te danken aan een schoonmaakster.

“Ik hoef niet iemand in mijn huis die mijn wc schoonmaakt”, geeft Martien op zijn typerende manier aan in Weekend. “Dat doe ik allemaal zelf!”

Het blijft echter niet enkel bij het toilet poetsen, zo blijkt. “Ik lap altijd de ramen en elke dag ben ik aan het stofzuigen. Ik hou ervan!”. Toch heeft Martien naar eigen zeggen geen smetvrees.

Deze netheid blijkt hem echter ook goed van pas te komen in zijn carrière als acteur want voor de vijfde keer zal Martien de rol van de vlijtig schoonmakende kasteelheer Jean-Claude op zich nemen. “Ik vind het ook heel fijn om het paleis mooi schoon te houden voor Sinterklaas met mijn plumeau en mijn dweil”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten