Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard verkeren ondertussen al geruime tijd in een huwelijkscrisis. Ondanks dat her paar eerder in 2019 al een woelige storm overleefde lijkt het dit keer te erg te zijn om de brokken te lijmen. Dit werd volgens Story ook bevestigd door het feit Erland niet langer zijn trouwring draagt.

Onlangs werd Galjaard nog wel gespot aan de gezinswoning in Nigtevecht, vermoedelijk om zijn dochter Lizzy te komen bezoeken aangezien Wendy op dat moment niet thuis was.

Eerder verkocht Erland zijn muziekstudio die hij destijds samen met Wendy financierde. Met een verkoopprijs van 1.960.000 werd een dik half miljoen euro winst gemaakt. Deze verkoopt geeft eens te meer aan dat Erland al zijn connecties met Nigtevecht en Amsterdam aan het losknippen is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten