Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis bevindt zich momenteel in een zware juridische strijd met haar ex-partner over de opvoeding van hun vijfjarig zoontje.

In Story staat te lezen dat de ex-vriend van Wendy haar zou chanteren met een compromitterend privé filmpje. Hoewel het filmpje in kwestie volgens Wendy nog tamelijk onschuldig is, vreest ze dat er ook nog meer schadelijk beeldmateriaal gelekt zal worden.

Om deze reden heeft Wendy onlangs beslag laten leggen op de gegevensdragers van haar ex-partner. Helaas is de data op de toestellen nog niet grondig geïnspecteerd, geschat wordt dat daar zo’n 300 uur voor nodig is.

De vriendin van Peter Gillis hoopt in ieder geval dat de filmpjes snel worden gevonden en verwijderd aangezien het volgens haar toch over het soort filmpjes gaat waar bepaalde sterren in de volwassenenindustrie nog iets van kunnen leren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten