De Belgische prins Laurent staat al sinds zijn jeugd bekend als een ware rebel binnen het koningshuis. Laurent is een open boek in zijn puurste betekenis en geeft zijn mening zelfs als hij tegen de schenen van zijn familie trapt.

Als het op het gebied van de opvoeding van zijn kinderen aankomt, zien we echter een heel andere Laurent. Royaltykenner Wim Dehandschutter vertelt in Story dat de prins bij de opvoeding van zijn kinderen maar één doel voor ogen had, namelijk dat ze het beter hebben dan hij destijds. Een duidelijke sneer naar zijn eigen opvoeding én een opzet waar hij wonderwel in geslaagd is.

“Ik ben ervan overtuigd dat hij een warme vader voor ieder van hen is. Als hij over de monarchie of politiek praat, kan hij soms nogal zweverig en mysterieus overkomen. Gaat het over de kinderen, dan voel je dat het oprecht is”, geeft Dehandschutter aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten