In 2024 viert zangeres Ria Valk haar briljanten jubileum. Ze zal dan precies 65 jaar in het artiestenvak zitten.

En ondanks die uitzonderlijk lange staat van dienst en haar gezegende leeftijd – ze is inmiddels de 80 voorbij – denkt ze er nog niet aan om de bühne vaarwel te zeggen, zo verzekert ze in Party. “Aan stoppen moet ik nog niet denken. Als ik voor een optreden gevraagd word en ik vind het leuk, dan doe ik het. Anders niet”, lacht Ria.

“Ik voel mij gewaardeerd door Nederland, ja, ik merk dat aan alle kanten”, vervolgt ze. “Ik vind het helemaal top wat ik in mijn leven allemaal mee heb gemaakt. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en mijn geld verdiend”, besluit de zangeres met gepaste trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten