In 2018 veranderde het leven van allround-entertainer Jamai Loman voorgoed, nadat hij van de ene dag op de andere getroffen werd door acuut nierfalen. Hij kwam er weer bovenop nadat zijn zwager een nier aan hem afstond. Al blijft hij sindsdien eigenlijk wel chronisch ziek.

Party zocht uit hoe het inmiddels met hem gaat, en of hij nog veel hinder van zijn toestand ondervind in zijn dagelijkse leven: “Het gaat goed. Ik ben stabiel. Dat is een goed teken”, verzekert Jamai. “Als je chronisch ziek bent zoals ik, dan is het fijn als je waardes stabiel blijven. Alles blijft mooi in een rechte lijn en dat is goed nieuws.”

“Om de drie maanden ben ik in het ziekenhuis en dan krijg ik een volledige check-up. Dat voelt ook fijn en vertrouwd”, vervolgt Jamai. “Maar ik let er zelf ook wel goed op. Ik blijf mijn medicatie goed slikken en probeer me zo goed mogelijk aan mijn eigen leefregels te houden”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten