Presentatrice Bridget Maasland kreeg in 2008 een zoon, Mees, samen met tv-producent Pepijn Padberg met wie ze een jaar later in het huwelijk trad. Nog datzelfde jaar scheidde het stel alweer.

Sindsdien voedt Bridget Mees in co-ouderschap op als alleenstaande moeder. Die situatie heeft hun band ook bijzonder hecht gemaakt. “Als Mees bij mij is zijn we ook echt samen. Dan zet ik alles opzij en ben ik er alleen voor hem”, klinkt het in Party en dat mag je best letterlijk nemen”, zo blijkt.

Zo heeft de presentatrice al eens nee gezegd tegen een exclusief interview met de internationale superster Ryan Reynolds omdat ze liever de woensdag met haar zoon doorbracht: “Vroeger vloog ik weleens op woensdag naar Parijs of Londen voor een interview met bijvoorbeeld Ryan Reynolds of met andere grote acteurs”, legt ze uit. “Maar op een gegeven moment zei Mees dus: ‘Kan je dat niet op andere dagen doen? Want op woensdag middag ben ik bij jou, mam.’ Toen heb ik dus serieus Ryan Reynolds afgezegd” grinnikt Bridget.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten