Op 7 december 2023 vierde prinses Amalia haar twintigste verjaardag. Hoewel dit zonder twijfel uitgebreid gevierd werd op het paleis, gaat de prinses toch nog steeds door een erg moeilijke periode. Amalia wordt namelijk nog steeds erg in de gaten gehouden door de veiligheidsdiensten naar aanleiding van de bedreigingen aan haar adres.

“Ik ging mijn studententijd in met de gedachte te gaan doen wat studenten doen”, zo staat te lezen in Story. “Ik mis het normale leven, het leven van een student. Het door de straten lopen, naar een winkel kunnen gaan.”

Om toch een beetje een normaal leven te kunnen leiden trok de prinses naar Madrid, waar ze volgens de Spaanse krant El Nacional zelfs een vriendje zou hebben leren kennen. Onlangs getuigde royaltyjournaliste Núria Tiburcio dat Amalia een eigen appartement zou hebben in een chique Spaanse woonwijk.

Hopelijk kan ze daar snel terug een ietwat normaal leven opbouwen zonder bedreigingen, wellicht het mooiste cadeau dat de prinses momenteel kan wensen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten