De Bevers Live in Rotterdam Ahoy zit er nog maar net op en toch zijn John de Bever en Kees Stevens al hard aan hun volgend project aan het werken. Met ‘De Bevers Dichtbij!’ mikt het tweetal op een interactieve theatershow.

“John en ik gaan de mensen in de zaal echt betrekken bij wat wij gaan doen”, gaat Kees van start in Party. “Denk bijvoorbeeld aan het spelen van een bingo, maar de mensen mogen ook vragen aan ons stellen en verzoeknummers indienen. Is het daarmee heel modern? Nee! Maar is het heel leuk? Ja!”

Kees verklapt zelfs dat hij samen met John enkele nummers zal zingen. “Het hoeft niet perfect te zijn, want dat wordt het niet. Maar het wordt wel zoals John en ik op tv zijn in onze soap.” Het bewijs hiervan is de promotie van de theatertour, waar De Bevers een speciale Bevers-camper hebben laten bouwen. Deze wordt bij het theater neergezet zodat de mensen ermee op de foto kunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten