Onlangs werd Chantal Janzen uitgeroepen tot meest aantrekkelijke moeder van Nederland. Dit was echter niet voldoende om bepaalde roddelblaadjes te overtuigen dat Chantal haar man Marco Geeratz geen affaire zou hebben met een andere vrouw.

Even leek er in de glamourwereld twijfel te zijn of hun ja-woord, dat het koppel elkaar gaf in 2014, wel stand ging houden.

Deze geruchten worden nu echter staalhard weerlegt, zo staat in Party te lezen. Het koppel kocht namelijk een miljoenen pand in het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid. Niet direct iets wat je zou verwachten van een koppel dat door een crisis gaat.

Het is dan ook met grote zekerheid dat we de geruchten over het vreemdgaan van Marco, verticaal mogen klasseren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten