Wie Peter Gillis op televisie ziet verschijnen zou denken dat hij steenrijk is. Maar op televisie is alles maar schijn, want de ondernemer zou serieuze financiële problemen hebben.

Zo zou Peter 19 miljoen euro hebben geleend van een van de rijkste vleesschouwers van Nederland en heeft hij daarvoor 3 vakantieparken in onderpand moeten geven, weet Party.

Maar daar houdt het niet op. Peter heeft ook roerende zaken als onderpand gegeven, samen met huurinkomsten en pachtgelden van de drie vakantieparken. En als Peter zijn schulden niet meer kan betalen, dan mag de geldschieter bij hem aankloppen voor zo’n 38 miljoen euro.

De ‘Massa Is Kassa’-ster kan dus maar hopen dat hij alles nog kan blijven betalen of er zouden wel eens serieuze problemen kunnen opduiken.

Voorlopig is er nog niks aan de hand en Peter kan nog steeds zijn rekeningen betalen. Het is alleen nog maar de vraag hoe lang hij dit kan volhouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten