Aan het begin van het jaar worden er al eens vaak voorspellingen gedaan. Medium Marion kijkt in Story naar de toekomst van André Hazes en ziet vooral dat André nog erg zwak is, niet alleen bij zijn moeder Rachel, maar ook bij zijn partner Monique Westenberg.

“Hij moet goed uitkijken dat hij iet ergens in wordt gemanipuleerd. Hij heeft geen kracht om zich te verdedigen en dan ben je vatbaar voor manipulatie. Hij moet echt sterker worden.”

Wie had gedacht dat er een huwelijk zou komen in 2024 tussen André en Monique, die heeft het mis. Monique wil wel, maar André houdt de boot af. Voor hem wordt het allemaal te veel.

“Hij wordt aan alle kanten overspoeld met adviezen en hij wil alleen maar rust. In die periode gaat hij ook weer keuzes maken. Puur voor zichzelf. Zijn carrière blijft zoals die nu is. Hij zal niet meer die grote ster worden. Dat ligt echt achter hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten