Jacques Herb vertelt in Nieuwe Revu dat hij zijn twee zoons als vijftig jaar niet meer heeft gezien.

“Ik heb een videoboodschap voor hen opgenomen die ze zouden kunnen bekijken als ik in de toekomst kom te overlijden”, gaat hij van start.

De zanger geeft aan dat hij de laatste tijd erg vaak bezig is met zijn overlijden. “In mijn computer ben ik dingen aan het reorganiseren, zodat mij vrouw Diny het kan terugvinden als ik er niet meer ben. Ik wil het allemaal netjes geregeld hebben.”

Toch wil Jacques niet bij de pakken blijven neerzitten. “Ik sta er zo in: de jaren die ik nog heb, wil ik graag genieten met Diny. Maar de dood is onweerlegbaar. Het is onvermijdelijk, het gaat een keer gebeuren.”

In de tussentijd vindt de zanger het belangrijk dat hij aan het werk blijft. “Ik werk vooral voor de nalatenschap voor Diny. Stel dat ik voor haar AOW-leeftijd overlijd, dan moet zij toch wel een beetje kunnen leven. Ik ben dus eigenlijk aan het sparen voor haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten